Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: A. van der Meulenstrjitte 16, 9271 BL De westereen€ 225.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte80m2
Perceeeloppervlakte268m2
Op zoek naar een nette twee-onder-één-kap woning met garage in De Westereen?
Misschien is dit het.

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toegewenst
Beschrijving


Op een mooie locatie, dichtbij het centrum van het dorp met alle voorzieningen, staat deze nette twee-onder-één-kap woning met aangebouwde garage.
De woning is van 1964, maar altijd goed onderhouden. De keuken en de badkamer zijn wat gedateerd, maar functioneren nog goed. Ook heeft de woning een kelder, ideaal voor de opslag van aardappels, groente en fruit, maar ook natuurlijk bier en wijn. De keuken is naar achter uitgebouwd, zodat je wat meer ruimte in de woonkamer hebt gekregen. Bij de aanbouw is een kleine overkapping, zodoende kun je droog naar de garage lopen.
Verwarming van de woning geschiedt door centrale verwarming en de HR-combiketel is in januari 2022 vervangen door een nieuwe.

De woning staat op een kavel van 268m² en heeft een mooie brede tuin, zodat je aan de zijkant van de woning veel plek hebt om te zitten, dit ligt op het zonnige zuiden.
De garage bevindt zich helemaal achterop de kavel en heeft een automatische garagedeuropener. Tevens is er een houten tuinhuisje met een gezellig zitje, helemaal uit de wind zodat je hier al in het vroege voorjaar buiten kunt zitten. Net zoals het huis, is de tuin ook keurig onderhouden.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met toilet, trapopgang, meterkast en deur naar de kelder, woonkamer met eetgedeelte en doorgang naar de keuken, dit betreft een hoekkeuken in de kleur beige met bruin (Vintage stijl) met ingebouwde gaskookplaat en afzuigkap, deur naar de tuin, hier is een kleine overkapping, waaronder een deur naar de garage, hier bevindt zich de HR-combiketel en is de wasmachine aansluiting.

1e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkasten, badkamer voorzien van wastafel en een douchecabine, vanuit de badkamer toegang tot het balkon, hier hangen waslijnen, waar je ’s zomers heerlijk de lakens buiten kunt drogen.

2e verdieping:
Zolderberging te bereiken via een luik vanaf de overloop, de ruimte is verdeeld in 2 gedeeltes, in het voorste gedeelte is een dakraam.

De plaats De Westereen is een prettig dorp om te wonen. Het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er is een busstation, maar ook een treinverbinding naar zowel Groningen als Leeuwarden. Door de aanleg van de Centrale As ben je tegenwoordig ook met de auto zo in Leeuwarden, Drachten of Dokkum. Er zijn veel voorzieningen waaronder scholen en winkels, maar ook staat het dorp bekend om de vele sportverenigingen want naast de gebruikelijke sporten zoals fitness, voetbal en tennis is er ook een wieler- en skeelervereniging. Ook qua horecagelegenheden is er voor ieder wat wils, van restaurants, snackbars tot cafeetjes. Maar niet alleen de voorzieningen zijn fijn, het betreft ook een prachtige natuurlijke omgeving, zo mooi kun je wandelen, fietsen of varen in het natuurgebied Bûtenfjild (Fryske Gea) of het Houtwiel bij de Valomstervaart (Staatbosbeheer), daarnaast ben je ook zo in het Lauwersmeergebied of bij de Waddenzee. Er is ook een gezellige jachthaven.

De huidige eigenaren zijn de eerste bewoners en hebben er dus bijna 60 jaar gewoond. Eigenlijk zegt dat al genoeg, het is een fijn huis. Met pijn in hun hart gaan ze nu de woning verkopen, maar hopelijk kunnen we nu nieuwe mensen blij maken die er met net zoveel plezier en liefde gaan wonen.
Interesse? Bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1964
Perceeloppervlakte268 m2
Woonoppervlakte80 m2
Inhoud320 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenDichte keuken
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingHR-combiketel 2022
Isolatiedeels dubbel glas
BeglazingBG dubbel, boven enkel
EnergielabelF
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg