Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Couperusstraat 172, 9721 JK Groningen€ 200.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers2
Woonoppervlakte63m2
Perceeeloppervlakte498m2
Op zoek naar een leuke starterswoning?
Misschien is dit het.
Een leuk appartement met 1 slaapkamer (mogelijkheid voor 2), grote woonkamer en balkon.

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toewenst.

Beschrijving

Leuk appartement met 1 slaapkamer (mogelijkheid voor 2) in gewilde woonwijk De Wijert in Groningen
Op een mooie plek aan de zuidkant van Groningen, in de gewilde woonwijk “De Wijert” ligt dit appartement op de 3e verdieping met een fietsenberging op de begane grond. Het leuke van dit appartement is dat er een boom voor de deur staat en als je op het balkon (gelegen op het westen) zit, kijk je uit op het groen, dat geeft een heerlijk vrij gevoel, even weg uit de drukte van de stad. Achter het appartement ligt trouwens ook een groenstrook die bij de woningen van dit complex behoort, hier mag je dus ook gebruik van maken en kun je zomers heerlijk in het gras gaan liggen.
Het appartement heeft een grote woonkamer (ca. 33 m²) en momenteel 1 slaapkamer, mocht je meer slaapkamers willen, bestaat de mogelijkheid om het achterste gedeelte van de woonkamer tot slaapkamer te maken. Voorheen was dit ook een aparte kamer.
Vanuit de woonkamer is een open verbinding met de keuken met een standaard keukenblok in hoekopstelling.
De gehele woning is voorzien van kunststuf kozijnen met HR++ beglazing en de woning heeft energielabel C. Bovendien is de VvE actief (via Pand Garant) en is men bezig een plan op te zetten voor het verduurzamen van het complex. De maandelijkse bijdrage aan de VVE zijn momenteel €100,99 per maand.

Indeling is als volgt:
Begane grond: afgesloten centrale hal met brievenbussen en trapopgang.
3e verdieping: entree, toilet, doucheruimte met douche en wastafel, meterkast, slaapkamer aan de achterzijde (oostzijde), ruime woonkamer met veel lichtinval, zowel voor- als achter een groot raam. Vanuit de keuken open verbinding naar de keuken met aansluiting wasmachine en HR-combiketel, vanuit de keuken deur naar het balkon.
De berging op de begane grond is vanaf de straatzijde te bereiken en biedt niet alleen ruimte voor je fiets, maar ook voor andere spullen zoals bijvoorbeeld de kerstballen en je vakantiespullen.

De Wijert is niet voor niks een gewilde woonwijk, alle voorzieningen zijn er aanwezig, van winkels (o.a. winkelcentrum op het Overwinningsplein) tot sportvoorzieningen (zelfs een overdekt zwembad), maar het ligt ook heel centraal, met de auto zit je zo op de A7/A28 en binnen 10 minuten fietsen ben je bij het treinstation, het centrum ligt nog een paar minuten verder.

Ook zin gekregen in dit appartement? Mail of bel voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, wij doen het graag!
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1961
Perceeloppervlakte498 m2
Woonoppervlakte63 m2
Inhoud206 m3
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
KeukenHalf-open keuken
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel
IsolatieDakisolatie
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelC
DakconstructiePlat dak
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg