Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Heidemeer 26, 8445 SB Heerenveen€ 725.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers6
Woonoppervlakte173m2
Perceeeloppervlakte715m2
Op zoek naar een vrijstaande woning op een Golfresort?
Misschien is dit het.
Deze royale woning is goed onderhouden en ligt aan het water.

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toegewenst
Beschrijving


Op werkelijk een prachtige locatie op Golfresort Heidemeer staat deze goed onderhouden vrijstaande woning. Aan de achterzijde grenst de woning aan het water, hier bevindt zich een houten steiger en is ook een heel gezellig terras gemaakt, die heel toepasselijk “the beach” wordt genoemd. Een heerlijke plek om ’s avonds de dag af te sluiten als de zon ondergaat in het water. Ook aan de voorzijde heeft de woning mooi vrij uitzicht over openbaar groen en water. Niet alleen de golfbaan is dichtbij, ook het natuur- en recreatiegebied de Heide met een heerlijk meer ligt om de hoek. De woning is royaal uitgevoerd met een inpandige garage en bijkeuken en een extra ruimte die voor vele doeleinden gebruikt kan worden zoals een extra zithoek, TV-kamer, speelkamer, werkkamer of slaapkamer. Boven zijn 4 royale slaapkamers en over de gehele breedte van de woning is een balkon.

Het bouwjaar van de woning is ca. 1997 en is altijd tot in de puntjes onderhouden. Alle beglazing is vervangen door HR++ beglazing en er zijn een 12-tal zonnepanelen geplaatst. Dat is ook de reden dat de woning een energielabel A heeft. Het toilet en de badkamer zijn recentelijk vernieuwd.

Niet alleen de woning is goed onderhouden, ook de tuin, die fraai en speels is aangelegd, ziet er kleurrijk en verzorgd uit. Het gras is zelfs voorzien van een beregeningsinstallatie die is aangesloten op de vijverpartij, zodat hiervoor niet het schaarse drinkwater gebruikt wordt. Totale perceeloppervlak bedraagt 715 m².

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, ruime hal met open hardhouten trap, vernieuwd toilet en meterkast, woonkamer met gezellige gashaard, eetgedeelte met schuifpui naar de tuin, open verbinding naar de werk-/slaapkamer, straatgerichte keuken in hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, vanuit de keuken deur naar de royale bijkeuken, hier bevindt zich de CV-ketel en is de aansluiting voor de wasmachine, vanuit de bijkeuken deur naar de garage met een automatische garagedeuropener.

1e verdieping:
Overloop, moderne badkamer met toilet, separate douche, dubbel wastafelmeubel en ligbad, 4 royale slaapkamers waarvan 2 met een deur naar het balkon.

2e verdieping:
Vanaf de overloop Vlizotrap naar ruime zolderberging.

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op 0512-350500 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak om zelf de sfeer te kunnen proeven. Wij doen het graag!
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1997
Perceeloppervlakte715 m2
Woonoppervlakte173 m2
Inhoud633 m3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Garages1, Inpandig
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, modern sanitair
VerwarmingCV-ketel, Gashaard, HR-combiketel Itho 2014
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, vanuit de bouw
BeglazingHoogrendementsglas
EnergielabelA
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg