Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Hellingstraat 9, 9872 PT Stroobos€ 225.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers7
Woonoppervlakte130m2
Perceeeloppervlakte415m2
Op zoek naar een betaalbare woning met schuurruimte?
Of een woning met mooi uitzicht?
Misschien is dit de woning die je zoekt.
Een verrassend ruime woning met aangebouwde garage/schuur en aan de achterzijde prachtig uitzicht over het water en de weilanden.

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving

Vrijstaande woning met grote garage aan het Prinses Margriet-kanaal
Deze vrijstaande woning met grote aangebouwde garage/schuur ligt aan het Prinses Margrietkanaal, dichtbij de draaibrug van Stroobos. De hele dag zie je allerlei soorten boten langs varen.
De woning biedt veel ruimte en is door de jaren heen flink verbouwd, nog niet alles is klaar, maar dat biedt mogelijkheden voor de volgende eigenaar. Bij het opknappen is veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en leem. Er is ook aandacht besteed aan de isolatie van de woning, de vloer is geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming, daarnaast zijn bijna alle muren en het dak grotendeels geïsoleerd en is er bijna overal dubbel glas aanwezig. In 2002 is de meterkast vernieuwd en de CV-ketel is in 2019 vervangen door een HR-combiketel. Op de verdieping waren oorspronkelijk 3 slaapkamers, maar er is een doorbraak gemaakt tussen 2 kamers, dit is eenvoudig weer terug te brengen. In de schuur is tevens een trap naar zolder, hier is tevens een heerlijk rustige werk-of logeerkamer gemaakt met een dakraam waar je prachtig uitzicht hebt over het Prinses Margrietkanaal en de weilanden. Van het achtergelegen schuurgedeelte is een hele gezellige woonkamer gemaakt met openslaande tuindeuren naar een groot zonnig terras. In deze kamer is een gezellige houtkachel en een oud gebint midden in de kamer. Bijna de gehele begane grondvloer is voorzien van een kurken vloer.

Het perceeloppervlak is ca. 415 m² en de tuin ligt op het zuiden. De tuin grenst niet helemaal aan het water, maar er wordt door de aldaar gelegen woningen wel gebruik gemaakt van deze groenstrook.

De indeling van deze woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met meterkast, badkamer met douche en wastafel, toilet en deur naar schuur gedeelte met aan de voorzijde een kanteldeur en aan de achterzijde een loopdeur naar de tuin. Vanuit de hal komt u in de voorkamer, momenteel in gebruik als werkruimte, maar kan ook als woonkamer gebruikt worden, keuken met natuurstenen aanrechtblad en een losstaand groot fornuis. In de keuken is een houten trap naar de verdieping, achter de trap is een grote voorraadkast/ruimte. Vanuit de keuken eveneens toegang tot de badkamer, deur naar de eetkamer, toog naar aangebouwde woonkamer met houtkachel, openslaande tuindeuren en een deur naar garage/schuur.

1e verdieping:
Overloop met deur naar plat dak, 3 slaapkamers waarbij er tussen 2 kamers een opening is gemaakt. Eén slaapkamer heeft een inloopkast met luik naar zolder. Aan de voorzijde van de woning is een dakkapel. Vanuit de schuur is er een losse trap naar zolder, hier bevindt zich de CV-ketel en hier is aan de achterkant van de woning nog een kamer gemaakt.

Bent u op zoek naar een woning die anders is dan anders, uitkijkt over water en weilanden, veel ruimte biedt en veel mogelijkheden heeft? Bel 0512-350500 en maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging bij deze leuke woning.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1788
Perceeloppervlakte415 m2
Woonoppervlakte130 m2
Inhoud685 m3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, HR-combiketel Remeha
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, gedeeltelijk dakisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelD
DakconstructieComposite dak
Renovatiejaar2002
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenRedelijk
AanvaardingIn overleg