Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht onder voorbehoud: Skieppereed 25, 9131 ED Ie€ 492.500,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectWoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte150m2
Perceeeloppervlakte6145m2
Op zoek naar een vrijstaande woning in het buitengebied?
Houd je van rust, ruimte en weidse uitzichten?
Grote schuur nodig?
Misschien is dit dan de woning voor jou!

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op werkelijk een prachtige locatie in het buitengebied, op een perceel van 6145m², met rondom weidse uitzichten, staat deze vrijstaande woning met grote aangebouwde schuur van bijna 300m². De schuur is voor vele doeleinden te gebruiken, de huidige eigenaar gebruikt het als opslagruimte voor zijn bedrijf, maar het is ook geschikt voor het houden van dieren. De kavel is mooi verdeeld, met aan de ene kant het bedrijfsgedeelte met de schuren en een groot verhard terrein met klinkers. Aan de andere kant, de westzijde, is het woondeel. Hier zijn openslaande deuren vanuit de woning naar een groot terras. Aan deze zijde is recentelijk een grote vijverpartij aangelegd en veel bomen geplant. Een schitterende plek om ’s avonds de dag af te sluiten bij de ondergaande zon.

Het bouwjaar van de woning is ca. 1973, maar sindsdien is er veel aan de woning gedaan, zo is de gehele begane grond voorzien van een betonnen vloer met vloerverwarming, badkamer en keuken zijn vernieuwd en op de verdieping is een 2e badkamer gerealiseerd.

De woning ligt heel vrij in het buitengebied, waar vind je nog zoveel rust en ruimte? Eigenlijk ligt de woning tussen de plaatsen Ee en Dokkum. Ee is een gezellig terpdorp met ca. 850 inwoners. Ee, of tegenwoordig op zijn Fries Ie, ligt in de gemeente Noardeast Fryslân. Het is een levendig dorp met diverse sportverenigingen, een peuterspeelzaal, basisschool, dorpshuis en zelfs een klein Vlasmuseum. Het prachtige natuurgebied Nationaal Park Lauwersmeer is niet ver, je kunt er zelfs met de boot naartoe. Binnen 10 minuten bent u in hartje Dokkum, een erg gezellig en historisch stadje. Kortom het lijkt of je “in de middel of nowhere” bent, maar alle voorzieningen zijn dichtbij.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree, hal met toilet, meterkast, trap naar verdieping met daaronder een kast, woonkamer met gezellige houtkachel en open keuken voorzien van inbouwapparatuur waaronder een groot 5-pits gasfornuis, openslaande tuindeuren, voorraadkast, halletje met badkamer voorzien van wastafelmeubel en douche, ruime bijkeuken, hier bevindt zich de wasmachine-aansluiting en de CV-combiketel, deur naar buiten en naar grote schuur, vanuit de grote schuur doorloop naar kleine schuur.

1e verdieping:
Overloop, badkamer met toilet en douche (en aansluiting voor een wastafel), 4 slaapkamers waarvan één met wastafel en deur naar plat dak.

2e verdieping:
Vanaf de overloop luik naar ruime zolderberging.

Interesse gewekt? Neem dan contact met ons op 0512-350500 voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak om zelf de sfeer te proeven. Wij doen het graag!
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1973
Perceeloppervlakte6145 m2
Woonoppervlakte150 m2
Inhoud1794 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer2, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, Intergas HR-combiketel uit 2013
IsolatieVloerisolatie, schuimbeton
BeglazingDubbel, behalve voordeur
EnergielabelD
DakconstructieSchuin dak
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg