Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Verkocht: Binnendijk 4, 9256 HM Ryptsjerk€ 187.000,- k.k.

Type ObjectWoning
Aantal kamers3
Woonoppervlakte73m2
Perceeeloppervlakte180m2
Op zoek naar een leuke starterswoning?
Misschien is dit het.
Een kleine vrijstaande woning met houten berging in de gezellige plaats Ryptsjerk.

Hierna volgt meer informatie over de woning, maar om een goed beeld te kijken is het belangrijk dat je zelf komt kijken om een goed beeld te krijgen en de sfeer te proeven. Heb je vragen, laat het ons weten. Nu eerst veel leesplezier toewenst.
Beschrijving


Op een mooie locatie, midden in het gezellige dorp Ryptsjerk, dichtbij de Ryptsjerkster Feart, staat deze vrijstaande woning met berging en zonnige tuin. De woning dateert van oorsprong uit ca. 1912, maar is sindsdien flink verbouwd. Als laatste zijn een aantal kozijnen en de goten vervangen door kunststof. Het dak is geïsoleerd, de muren zijn deels geïsoleerd en bijna de gehele woning is voorzien van dubbel glas, op de glas-in-lood raampjes na. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel. De woning is niet groot, maar de ruimte zul je verrassen. De huidige eigenaar woont er sinds 2014 en heeft er altijd met heel veel plezier gewoond.

De woning staat op een kavel van ca. 180 m² en aan de achterzijde is een omheinde en onderhoudsarme tuin, met een houten berging van ca. 4,10 x 2,5 m. De tuin ligt op het oosten, de zon komt er op en aan het einde van de middag kun je nog genieten van de zon achterin de tuin, maar er is ook altijd wel een plekje in de schaduw te vinden.

De indeling van deze woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, straatgerichte woonkamer met veel lichtinval en ingebouwde kasten, achter bevindt zich de keuken met een 4-pits gasstel, afzuigkap, elektrische oven en koelkast, halletje met trapopgang, deur naar badkamer, modern toilet (hang) en een deur naar de achtertuin. De badkamer is voorzien van een douchehoek en een wastafel en hier is ook de wasmachine-aansluiting.

1e verdieping:
Overloop met bergruimte (hier bevindt zich de CV-ketel) en er is zowel aan de voor- als achterzijde een slaapkamer.

Ryptsjerk is niet voor niets een gewild dorp. Het ligt in en mooie groene omgeving met verschillende natuurgebieden. In het dorp zelf is een basisschool, een dorpshuis en een voetbalvereniging. Sinds 2017 heeft het dorp ook een haven, deze sluit aan op de sloepenroute in het prachtige natuurgebied het Bûtenfjild. De Ryptsjerksterpolder wordt iedere winter onder water gezet, bij winters weer kun je hier vaak al gauw schaatsen, maar ook de weidevogels zoals de grutto zijn er blij mee. Winkels zijn in het nabijgelegen Hurdegaryp (ca. 10 minuten fietsen) hier is ook een treinstation. De stad Leeuwarden ligt op steenworp afstand (ca. 10 km), hier zijn natuurlijk alle voorzieningen aanwezig. Het dorp maakt deel uit van de streek de Trynwâlden.

Op zoek naar een leuke starterswoning? Misschien is dit het!
Bel ons voor voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1912
Perceeloppervlakte180 m2
Woonoppervlakte73 m2
Inhoud270 m3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
KeukenOpen keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, standaard sanitair
VerwarmingCV-ketel, AWB Thermomaster uit ca. 2007
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, naar alle waarschijnlijkheid
BeglazingDubbel, Hoogrendementsglas, glas-in-lood raam, wc raampje en glas in voordeur niet dubbel glas.
EnergielabelD
DakconstructieSchuin dak
Renovatiejaar2008
Tuin
Onderhoud buitenRedelijk
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg