Bel ons nu
0512 350 500

Volg ons

facebook twitter

Te Koop: Geawei 33 C, 9284 TA Augustinusga€ 375.000,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download Brochure
Type ObjectWoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte153m2
Perceeeloppervlakte690m2
Op zoek naar een royale woning?
Met slaapkamers en badkamer op de begane grond.
Instapklaar.
Met grote kelder en eigen bioscoop?
Op een grote kavel.

Stop met zoeken, dit is misschien wel jouw woning....
Beschrijving

Royale vrijstaande bungalow met grote kelder
Op zoek naar een ruime woning met zowel een badkamer als ook slaapkamers op de begane grond? Dit is uw kans!

Centraal gelegen in het gezellige dorp Augustinusga staat deze vrijstaande woning/bungalow op een royaal perceel van 690m² eigen grond. De woning heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, maar daarnaast is er ook een grote tuin gelegen op het zonnige westen, deze biedt veel privacy en is voorzien van een mooi terras en een houten berging.

Vroeger betrof het de Rabobank in het dorp, de prachtige oude kluisdeur herinnert nog aan deze periode. In de kluis zelf is nu de keuken gesitueerd. Onder de woning zit een grote kelder (stahoogte), deze is deels in gebruik als bergruimte, maar wordt voor een deel gebruikt als fitness/speelruimte en er is ook een bioscoop gerealiseerd met echte bioscoopstoelen.

Deze grote woning heeft 3 slaapkamers (mogelijkheid voor 4), een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel en veel lichtinval, een overkapping en een vrijstaande houten berging. Daarnaast is er nog een grote inpandige berging/werkruimte die voor vele doeleinden te gebruiken is.
In de woonkamer, de hal en de slaapkamers ligt een massief houten vloer.
De badkamer en het toilet zijn voor een aantal jaar terug vernieuwd en modern uitgevoerd.
De woning wordt verwarmd door middel van centrale verwarming met een HR-combiketel en de gehele woning is voorzien van isolerende beglazing.

De indeling van deze bijzondere woning is als volgt:
Begane grond:
Entree, ruime hal met (wentel)trap naar de kelder, de oude kluisdeur (kast), badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel, ruim toilet met fonteitje, garderobekast, royale woonkamer met een inbouwkast, veel lichtinval en openslaande tuindeuren aan de ene kant van de woning, hier scharrelen de kippen lekker rond, en een schuifpui aan de andere kant naar een heerlijk zonnig terras. In de woonkamer is een gezellige houtkachel aanwezig en zijn glazen klapdeuren naar de woonkeuken, deze is antracietkleurig en voorzien van inbouwapparatuur. In de hal is een deur naar 2e gang met inbouwkast en toegang tot 2 slaapkamers. Doorloop naar de bergruimte/werkruimte, hier bevindt zich de meterkast, de CV-combiketel en is de aansluiting voor de wasmachine en droger. Deze ruimte heeft ook 2 grote deuren naar buiten en is daardoor ook goed te gebruiken als praktijkruimte. De 3e slaapkamer is te bereiken via de inpandige berging.

Kelder:
Voorportaal met deur naar bergruimte (voormalig stookhok), grote ruimte (fitness/speelruimte), aparte bergruimte en bioscoop.

Augustinusga, op zijn Fries Stynsgea, is een klein dorp met ca. 1200 inwoners, landelijk gelegen in het oosten van Friesland. Het heeft een aantal voorzieningen waaronder een basisschool, peuterschool, sporthal, jeugdhonk, een dorpscafé en een mooie kerk. Het is een sportief dorp met o.a. een voetbalvereniging, een gymnastiekvereniging en een tennisclub, maar daarnaast wordt er ook veel georganiseerd zoals hardlopen, fietsen en wandelen. Ook is er een toneelvereniging, een ijsclub en een jachthaven. Op korte afstand bevinden zich de grotere plaatsen Buitenpost en Surhuisterveen waar goede voorzieningen zijn zoals winkels, voortgezet onderwijs, zwembad en treinstation (Buitenpost). Beide plaatsen zijn binnen ca. 10 minuten te bereiken. Grotere plaatsen zoals Drachten, Dokkum, Leeuwaren en Groningen zijn allemaal binnen een half uur te bereiken. De A7 (naar Groningen-Drachten-Heerenveen) is ongeveer een kwartier rijden. Kortom, de rust, ruimte en gezelligheid van een dorp, maar niet ver van alle voorzieningen.

Geïnteresseerd in deze woning met mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak 0512-350500.
Kenmerken

 

Soort WoningWoning
Type constructieTraditioneel
Bouwjaar1955
Perceeloppervlakte690 m2
Woonoppervlakte153 m2
Inhoud815 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
KeukenWoonkeuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1, modern
VerwarmingCV-ketel, Open haard
IsolatieDakisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelD
DakconstructiePlat dak
Renovatiejaar2007
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg